maderoterapija-anticelulit

Šta je to madero terapija?

ŠTA JE MADEROTERAPIJA I ZAŠTO SVI PRIČAJU O NJOJ?

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita. A gdje god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!

Kome se preporučuje maderoterapija?

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anti-celulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Preporučuju se najmanje dvije serije po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta. Tretmani se rade svaki drugi ili treći dan. Tretmanom su obuhvaćene noge, stomak i struk! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu!

Da li je masaža oklagijama bolna?

Bolna osjetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko dijelova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Koliko je tretmana potrebno za uspješnu brazilsku maderoterapiju?

Preporučuju se najmanje dvije serije od po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan. Tretmanom su obuhvaćene cijele noge, stomak i struk.

Kroz naš centar prošle su hiljade zadovoljnih žena, čije rezultate možete vidjeti na našoj web stranici, kao i na našim društvenim profilima. Svaki novi klijent za nas predstavlja novu priliku za dokazivanje, kao i za pravdanje ukazanog povjerenja. Takođe, pored maderoterapije imamo i mnoge druge tretmane koje možete pogledati klikom na rubriku TRETMANI