Šta je to brazilska maderoterapija i po čemu je bolja od klasične?

ŠTA JE TO BRAZILSKA MADEROTERAPIJA I PO ČEMU JE BOLJA OD KLASIČNE?

brazilska-maderoterapija

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u usporedbi sa klasičnom. Ono što je takođe bitno navesti, jeste da jedino u sklopu Madero Edukativnog Centra imate priliku završiti edukaciju za brazilsku maderoterapiju u čitavoj evropi. Dakle, ovo je nešto jedino kod nas u čitavoj Evropi.

Edukacije sa ljudima iz Brazila i usavršavanja su nas dovela do toga da nakon jednog tretmana naši klijenti gube i do 42 cm u struku. Da, to je moguće sa brazilskom maderoterapijom, velike transformacije su moguće za jedan dan, jedan tretman. Brazilska maderoterapija se radi mješavinom ruke i oklagije, tako da se u toku terapije tijelo modela savršeno modelira i čini privlačnijim. Nije potrebno čekati 10 tretmana da se vidi razlika. Svaki tretman je razlika.

Edukacije iz brazilske maderoterapije su se u sklopu našeg centra vrše širom svijeta, naši polaznici iz Švajcarske, Njemačke, Austrije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Dubaija, nose naše znanje i šire se dalje.

NAKON EDUKACIJA POSTOJI MOGUĆNOST I DOEDUKACIJA ZA EDUKATORA U SKLOPU CENTRA, GDJE U VAŠOJ DRŽAVI POD NAŠIM BRENDOM I POKROVITELJSTVOM MOŽETE DA ŠIRITE ZNANJE I RAZVIJETE SVOJ BIZNIS.

Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske  maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici.

Obavljanjem edukacije za brazilsku maderoterapiju u našem centru, stičete sva potrebna znanja i vještine potrebne da otvorite svoj salon.  Sve što vam treba je malo volje za učenjem i prostor od 20m2. Završite obuku u madero centru, pridružite se udruženju i postanite sertifikovani edukator u vašem gradu.

Edukativni centar maderoterapije nalazi se u Banjalučkom naselju Petrićevac, na adresi Kupreška bb. Radno vrijeme centra je svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 časova.