• "Vodite računa o svom tijelu. To je jedino mjesto gdje možete živjeti."

    – Jim Rohn

O NAMA

Madero edukativni centar je prvi centar madero terapije u BiH. Glavni cilj centra je pružiti vrhunsku uslugu i edukaciju u sferi maderoterapije, fizioterapije i kozmetologije. Zadovoljstvo svakog klijenta nam je na prvom mjestu.

Kroz vješte ruke naših terapeuta prošlo je više od 11 000 zadovoljnih žena, čije rezultate možete vidjeti na našoj stranici kao i na društvenim profilima. Svaki novi klijent za nas predstavlja novu priliku za dokazivanje i opravdanje ukazanog povjerenja. Imamo klijente po cijeloj Evropi i navikli smo raditi po strogim standardima.

Do sada je naše edukacije i seminare prošlo više stotina polaznika, od kojih mnogi danas imaju svoje salone i privatne biznise od kojih prilično dobro žive. Iskusniji polaznici naših seminara zarađuju i do 2000e mjesečno od brazilske madero-terapije i edukacije novih kandidata.

Obukom u jednoj od naših edukacija, stičete sva potrebna znanja i vještine potrebne da otvorite svoj salon.  Sve što vam treba je malo volje za učenjem i prostor od 20m2. Završite obuku u madero centru, pridružite se udruženju i postanite sertifikovani edukator u vašem gradu.

Edukativni centar maderoterapije nalazi se u Banjalučkom naselju Petrićevac, na adresi Kupreška bb.

A pa ja stvarno ne mogu vjerovati! Pre pre prezadovoljna sam. Nikad ništa nije imalo ovakav efekat, a iskreno, nisam očekivala ništa nakon 2 tretmana. Svaka vam čast, vi ste no.1!
Jelena R.
Ja sam u šoku, da je ovako vidljiva promjena od samo ova dva puta, svaka čast, stvarno ste divni i profesionalni!
Mirjana B.
Baš mi se sviđa i vidim i ovako na sebi promjenu u ogledalu. Nahvalila sam vas na sva zvona svim svojim drugaricama, Svaka vam čast!
Milana B.
Nemate pojma koliko sam srećna, to se riječima ne može opisati, osjećam se kao dijete koje sanja o nekoj igrački, pa mu se jednog dana san ostvari. Svaka čast, sve pohvale!
Ivana R.
Woooow ne mogu da vjerujem! Rezultati su fantastični. Baš sam zadovoljna i toplo preporučujem svima. Pogeldajte rezultate i slike, prije i poslije na njihovom profilu.
Jovana L.

EDUKATORI

ISPRED NAŠEG CENTRA

Ispod se nalaze edukatori koji su izvršili edukaciju i
doedukaciju u našem centru i sada uspješno dijele
znanje koje su stekli ovdje i vode različite
edukacije u zemji i u inostranstvu.

Marijana Petković, Edukator

Marijana je impresivna žena i Mrkonjić grada, ujedno i edukator ispred našeg centra, koja je za iznenađujuće kratko vrijeme uspjela da savlada vještine brazilske maderoterapije, klasične maderoterapije, kao i drugih tretmana, kao što je ugradnja svilenih trepavica i nadogradnja trepavica ruski volumen.

Klasična Maderoterapija
Brazilska Maderoterapija
Svilene Trepavice
tamara udovicic makeup

Tamara Udovičić, Edukator Saradnik

Tamara Udovičić je samouki talentovani makeup artist. Šminkanjem se bavi od tinejdžerskih dana, kada je iz hobija prije četiri godine, 2015. god. ljubav prema kozmetici, šminci i uljepšavanju drugih pretvorila u posao. Tamara je zbog svojih radova i okoline koji su željeli da nauče baš od nje, njene tehnike i pravila šminkanja, prije 2 godine odlučila da svoju ljubav prema šminkanju, isticanju onog najboljeg na ženama, svoje znanje nesebično podijeli i prenese na nove generacije šminkera, i tada je po prvi put organizovala Školu Šminkanja.

Šminkanje

IMATE DODATNIH PITANJA?

Slobodno nas kontaktirajte.

USPJEŠNE ŽENE

POLAZNICE NAŠIH EDUKACIJA

Fotografije ispod, napravljene su po završetku edukacija
nekih od naših polaznica. Danas su ove žene uspješni
terapeuti u svojim gradovima. Neke od njih
su postale i članice madero centra.

 
© 2018 Madero Edukativni Centar | Dizajn: Digital PR