DEKUPAŽ

Edukacije se odvijaju kroz organizovana predavanja, kurseve i radionice u saradnji s našim iskusnim instruktorima u zemlji ili inostranstvu. Dekupaž tehnika se uči i razvija u nekoliko faza. Na kraju edukacije uručuje vam se sertifikat.

Dekupaž je jednostavna tehnika, koju možete lako da savladate, čak i ako ne posjedujete vještine crtanja i slikanja. Tehnika ukrašavanja predmeta od drveta, stakla, keramike i metala motivima sa salveta, novinskog papira, fotografija, kojom ćete starim predmetima dati svježinu, a kod sebe razviti kreativne potencijale.

Starom tehnikom ukrašavanja predmeta moći ćete da slijedite svoju maštu, napravite originalan poklon, ukrasite prostor u kom živite/radite, osvježite stare predmete… Kurs se sastoji od pet nivoa, u trajanju od po mjesec dana. Naučićete tehniku ukrađavanja salveta, transfer, rad sa modelirajućom pastom, šablonima, kamenom čipkom, imitaciju metala, shabby chic, 3D tehniku, crackle i pittorico tehniku na staklu.

Do sada je kroz naše kreativne radionice usavršavanja predmeta prošlo mnogo polaznika, od kojih mnogi danas bave dekupažom i prodaju svoje proizvode. Obukom u jednoj od naših edukacija, stičete sva potrebna znanja i vještine potrebne da pokrenete svoj biznis.  Sve što vam treba je malo volje za učenjem i prostor za rad. Završite obuku u madero centru, pridružite se udruženju i postanite sertifikovani edukator u vašem gradu.

Edukativni centar maderoterapije nalazi se u Banjalučkom naselju Petrićevac, na adresi Kupreška bb. Radno vrijeme centra je svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 časova.